Menu
Tablet menu
A+ A A-

Faqe ne Shqip

Weblink Kisha Ungjillore e Vellezerve Vlore

Nje kishe ne Vlore per Vloren

273

Weblink Glo Europe

Nje Organizate Misionare/Jave Misioni/Ungjillizim dhe Bashkpunim me Kishat

261

News

Noa S.

Noa S.

08-11-2018

deshmi

  • 1
  • 2
  • 3
Siguria ёshtё  vetëm në Jezus Krishtin    (Angela Fulgaro / Soccio)

Siguria ёshtё vetëm në Jezus Krishtin …

24-04-2016 Hits:862 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Atij i qoftë lavdia. (Leonardo Bux)

Atij i qoftë lavdia. (Leonardo Bux)

24-04-2016 Hits:811 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Marco Soccio

Marco Soccio

19-02-2014 Hits:1250 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Style I Style II Style III