Menu
Tablet menu
A+ A A-
Anzeige # 
Titel Zugriffe
Studim Biblik 2
2) Po vjen ora kur të gjithë ata që janë në varre, do ta dëgjojnë zërin e tij dhe do të dalin prej tyre; ata që kanë bërë të mira, në ringjalljen e jetës, dhe ata që kanë bërë të liga, në ringjalljen e dënimit.Gjoni 5,28-29 543
Si mund të arrij jetën e përjetshme? 712

News

deshmi

  • 1
  • 2
  • 3
Marco Soccio

Marco Soccio

19-02-2014 Hits:1149 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Dhimbja e vdekjes (Guido Fioretto)

Dhimbja e vdekjes (Guido Fioretto)

24-04-2016 Hits:750 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Style I Style II Style III