Menu
Tablet menu
A+ A A-

Noeu dhe Historia e Vërtetë

kohën e Noeut, njerëzit merreshin me jetën e tyre të përditshme dhe nuk
mendonin për shkatërrimin e afërt. A jemi edhe ne, sikurse ata, duke i
injoruar paralajmërimet e gjykimit të ardhshëm të Perëndisë?

Bibla na jep shenja të qarta të ditëve të fundit. A e dinit që Shkrimi i Shenjtë thotë se ne do të shohim:
- Përdorim mospërfillës të emrit të Perëndisë
- Predikues të uritur për para dhe hipokrizi të tërbuar në kishën
- Luftëra dhe fjalë për luftëra
- Një pranim të homoseksualizmit
- Mohim për një përmbytje globale
Por sigurisht që asnjë njeri i arsimuar nuk mund të besojë që Noeu dhe arka
të kenë ekzistuar me të vërtetë. A nuk do të ishte e pamundur që të
futeshin miliona specie të kafshëve në një barkë? Dhe çfarë provash kemi
(nëse ka) për një përmbytje katastrofike botërore? Megjithëkëtë, çfarë
nëse gjithçka ndodhi saktësisht siç thotë Bibla? Çfarë do të thotë kjo?
Kush ishte Noeu dhe përse rrëfimi i mahnitshëm i jetës të tij lidhet
kaq shumë me ty në shekullin e njëzetë e një? Mos u kap në befasi. Koha
mund të jetë tepër e shkurtër. A do të jesh gati?

News

deshmi

  • 1
  • 2
  • 3
Salvatore Grossano

Salvatore Grossano

28-11-2014 Hits:925 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Kuptoja qe Zoti me donte (Emanuela B.)

Kuptoja qe Zoti me donte (Emanuela B.)

15-08-2015 Hits:989 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Style I Style II Style III