Menu
Tablet menu
A+ A A-
Anzeige # 
Titel Zugriffe
A duhet ta marrë mëkatin Seriozisht? 612
Noeu dhe Historia e Vërtetë 604
Dhurata më e madhe ! 673
7) Pa një udhëheqje lë urtë populli bie. Fjalët e Urta 11,14 815
6) Ejani të shikoni një njeri që më ka thënë gjithçka që kam bërë; vallë mos është ky Krishti? Dolën, pra, nga qyteti dhe erdhën tek ai. Gjoni 4,29-30 801
5) Zot, lëre edhe këtë vit, që po dha fryt, mirë; përndryshe, pasta] do ta presësh. Luka 13,8-9 765
4) Në rast se nuk e dëgjojnë, do të vdesin pa ardhur në vete. Jobi 36,12 819
3) Na mëso, pra, të numërojmë ditët tona për të pasur zemër të urtë. Psalmi 90,12 793
1) Shko me këtë fuqi që ke. Gjyqtarët 6,14 787
8) Vendose fatin tënd tek Zoti, ki besim tek ai. Psalmi 37,5 837

News

deshmi

  • 1
  • 2
  • 3
Frika e vdekjes (Pietro F.)

Frika e vdekjes (Pietro F.)

06-01-2017 Hits:563 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

   Jezus Krishti shpeton (Maria A.)

Jezus Krishti shpeton (Maria A.)

07-07-2015 Hits:919 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Giuseppe Longo

Giuseppe Longo

06-11-2014 Hits:1010 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Style I Style II Style III