Menu
Tablet menu
A+ A A-
Anzeige # 
Titel Zugriffe
Dëshmi nga Giuseppe Longo Ish Deshmitarë i Jehovait 957
Të predikojmë Jezusin apo Jehovain? 837
Mesazhet subliminale dhe Dëshmitarët e Jehovait 862
Historia e Flixhanit te Vogel 653
Letra e Dashurisë së Atit Albanian Father's Love Letter 707
Jezusi me i madh se feja 748
Aranit Kola përshëndetje ne Dio ti cerca 767

News

Noa S.

Noa S.

08-11-2018

deshmi

  • 1
  • 2
  • 3
Carlo Riva

Carlo Riva

19-02-2014 Hits:1139 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Kuptoja qe Zoti me donte (Emanuela B.)

Kuptoja qe Zoti me donte (Emanuela B.)

15-08-2015 Hits:1031 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Atij i qoftë lavdia. (Leonardo Bux)

Atij i qoftë lavdia. (Leonardo Bux)

24-04-2016 Hits:758 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Style I Style II Style III