Menu
Tablet menu
A+ A A-

Hapa gojёn dhe me lot iu luta Zotit (Enza C.)

Përshëndetje të gjithëve, unё quhem Enza C. Jam e martuar dhe kam dy vajza. Unë kam lindur në një familje tё krishterё, por nuk isha e vendosur për Perëndinë. Një pasdite erdhёn në shtëpinë e motrës sime Giusi, e cila ishte njё besimtare, familja Soccio, ata flisnin pёr Zotin, menjёherё mё preku zemrën dhe dëgjova një zë që mё shtynte tё lutesha dhe të pranoja Jezusin në jetën time. Atëherë hapa gojën dhe me lot iu lut Zotit. Prej 4 vitesh që frekuentoj takimet. Sot dua tu dëshmoj të gjithëve, edhe miqëve tё mi, qё unë jam një fëmijë i Perëndisë. Në Bibël te Ungjijtё lexojmё:

Gjoni 1: 2: "Por të gjithë atyre që e pranuan, ai u dha pushtetin të bëhen bij të Perëndisë;, atyre që besojnë në emrin e tij."

 

Enza C.

News

Noa S.

Noa S.

08-11-2018

deshmi

  • 1
  • 2
  • 3
Mos i lё vendimet e tua pёr nesër! (Sara S.)

Mos i lё vendimet e tua pёr nesër! (Sara S.)

16-09-2016 Hits:695 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Noa S.

Noa S.

08-11-2018 Hits:97 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Salem Ish Musliman

Salem Ish Musliman

15-11-2014 Hits:1066 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Style I Style II Style III