Menu
Tablet menu
A+ A A-

Zoti nuk mё ka braktisur kurrë. ( Giovanni D. )

Pёrshёndetje! Për ata që nuk mё njohin quhem Giovanni. Jam rritur në një familje besimtarёsh; mami im më ka folur shumë për Biblën dhe i jam falenderues për këtë. Duke u rritur, braktisa për arsye të ndryshme fjalёn e Zotit që e kisha dëgjuar gjithmonë qё nga mosha 6 vjeç. Kur vëllai im Donato u kthye në besim, ai më bëri të mendoj për të korrigjoj jetën time para se të ishte tepër vonë. Tani unë jam  53 vjeç dhe Zoti kurrë nuk më ka braktisur. 

faleminderit Perëndisë.

 Giovanni D.

                                                                                                                                                                                                                                                

 

News

deshmi

  • 1
  • 2
  • 3
Begnamino M.

Begnamino M.

10-02-2017 Hits:570 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Anna Mangano

Anna Mangano

07-04-2017 Hits:526 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Style I Style II Style III