Menu
Tablet menu
A+ A A-

Mos i lё vendimet e tua pёr nesër! (Sara S.)

Për të gjithë ata që nuk mё njohin, quhem Sara S. , unë jam 20 vjeç dhe kam lindur në Mannheim. Kam lindur në një familje besimtarёsh dhe që fëmijë jam rritur duke dëgjuar mësimet e Zotit. Prindërit e mi mё tregonin gjithmonë rrugën e drejtë për të ndjekur, kështu që për mua (duke qёnё se nuk e njihja botёn e jshtme) ishte normale të mendoja dhe të jetoja në një botë të ndryshme nga miqtë e mi e shkollës. Ndoshta tani pyetja qё bёhet është: "kur e  mora vendimin për të pranuar Zotin si Shpëtimtarin tim personal?" Për shkak se shumë njerëz kujtojnё ditën e saktë, datën, apo kohën, për mua është ndryshe. Më kujtohet kur isha e vogёl në shkollën e së dielës, kur dikush na pyeti: “Kush dёshiron të pranojё Zotin në zemrën e tij? Sepse ai i fali të gjitha mëkatet tona." Unë qё në atë moment mora vendimin për jetën time. Por pastaj duke u rritur dhe duke hyrë në botën e adoleshentёve kisha mё shumё pyetje dhe dyshime, sepse armiku ynë Satani përpiqet të na tundojë dhe është ai që i vë këto mendime në kokё prandaj pyesja veten: "Ndoshta nuk jam kthyer me të vërtetë nё besim!!?" dhe përsërisja gjithmonë fjalёt: " Zot dёgjomё, fali mëkatet e mia, eja në zemrën time: Je akoma e re shijoje jetёn: Pasi tё kesh provuar tё gjitha gjёrat qё do mund tё kthehesh pёrsёri te Zoti, edhe tё vazhdosh tё jetosh si njё besimtare e mirë etj ...” pastaj kam thënë mjaft! Kjo nuk është e vёrtetё! Duke reflektuar kam pasur shumë konfrontime me veten time, kam njohur se këto pyetje, dyshime, kanё ardhur nё mua vetëm në kohë kur isha larg nga Perëndia, kur nuk lutesha dhe nuk lexoja, dhe kështu që në këtë mënyrë Satani kishte mundësinë për të sulmuar! Por tani jam 100% e sigurt që jam e shpёtuar dhe jam një bijë e Perëndisë! Ai ekziston dhe nuk i intreson se çfarë moshe ke, vendimin qё mund tё marrёsh sot mos e lё pёr nesёr, sepse çfarё do ti thuash nёse Ai do tё kthehet mё para?

Sara S.

News

Noa S.

Noa S.

08-11-2018

deshmi

  • 1
  • 2
  • 3
Nëse Zoti do të kthehet sot a do të ishe i gatshëm për ta takuar?

Nëse Zoti do të kthehet sot a do të ishe…

17-03-2016 Hits:945 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Anna Mangano

Anna Mangano

07-04-2017 Hits:696 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Kuptoja qe Zoti me donte (Emanuela B.)

Kuptoja qe Zoti me donte (Emanuela B.)

15-08-2015 Hits:1129 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Style I Style II Style III