Menu
Tablet menu
A+ A A-

Një jetë pa Zotin nuk të bën të lumtur (Giosué B)

 

Quhem Giosuè dhe jam 35 vjeҫ. Kjo është dëshmia ime. Jam lindur edhe rritur në një familje besimtarësh. Që fëmijë frekuentoja me shumë dëshirë "Orën e Lumtur". Jam kthyer në besim 16 vjet më para në Sicili tek të afërmit e mi. Në të njëjtin vit vdiq edhe babai im, dhe kjo gjë më beri të mendoja shumë. Më pëlqente të dilja me të rinjtë edhe të shkoja në takimet e tyre. Deri në moshën 17 vjeҫ frekuentoja takimet edhe u rrita në Krishtin. Nga ajo kohë e në vazhdim, filloi një periudhë e vështirë dhe plot me zhgënjime. Me justifikimin se disa besimtarë silleshin keq me mua, u largova. Nuk shkoja më nëpër takime dhe fillova të dilja me miqtë e mi të vjetër. Shkova të jetoja jashtë shtëpisë dhe fillova një lidhje me një vajzë jobesimtare, dmth bëja ҫdo gjë në kokën time. Zoti më bëri të kuptoja atë ҫ`ka ishte e gabuar. Kisha frikë nga zëri i Tij. E gjithë kjo zgjati dy vjet, derisa kuptova që kjo nuk ishte ajo ҫka unë doja me të vërtetë. Tre të rinjë të veҫantë për mua më kanë bër të ndihem gjithmonë pjesë e tyre, ndaj edhe iu dorëzova Jezusit përfundimisht. E dija që kështu nuk mund të shkoja përpara. Një jetë pa Zotin nuk të bën të lumtur. Dua ta falenderoj sepse në periudhën e vështirë Ai nuk më braktisi.

                                                            

Giosué B., Ludwigshafen

News

deshmi

  • 1
  • 2
  • 3
U përpoqa ti jepja fund ditëve të mia.(Pina)

U përpoqa ti jepja fund ditëve të mia.(Pina)

29-12-2015 Hits:808 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Orkida

Orkida

12-12-2014 Hits:1025 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Anna Mangano

Anna Mangano

07-04-2017 Hits:524 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Style I Style II Style III