Menu
Tablet menu
A+ A A-

Marco Soccio

Pershendetje, unë jam Marco. Kam lindur në vitin  1989, dhe studioj për inxheneri mekanike. Jam rritur në një familje të krishterë. Që i vogel kam dëgjuar për Jezusin,si nga prinderit ashtu edhe nga takimet e fëmijeve, nga ku mësova kush ishte Jezusi dhe cfarë bëri Ai për ne dhe për mua. Më kujtohet që i vogel falenderoja Zotin për ushqimin dhe kohën e bukur,lutesha për të marrë nota të mira në shkollë. Zoti asnjëherë nuk ka qënë për mua një i huaj. Në shumë raste të ndryshme i kam hapur zemrën time Jezus Krishtit, sepse doja të shkoja me Atë në qiell. Në qiell shkohet vetëm  në qoftë se ke pranuar Jezusin si Zot dhe Shpëtimtar dhe  këtë unë e dija. Është Jezus Krishti Ai që me vdekjen e tij në kryq hapi  për mua portën për të shkuar në qiell. Sa herë që dyshoja, hapja përsëri zemrën time para Zotit, sepse mendoja që unë nuk e kisha bërë siç duhet. Shikoja të tjerët që dinin ditën dhe orën e rrëfimit të mëkateve, po për mua nuk ka qënë vetëm një herë. Por herën e fundit para dy vjetësh ka qëne ajo perfundimtaria. Në fund të një takimi me të rinjtë e kishës gjermane na ftuan të lutemi duke përsëritur fjalët e predikusit. Kështu u luta,dhe me siguri mund të thosha dhe them që jam biri i Perëndis. Do të ketë  momente në jetën time ku do të gjunjëzohem përpara Tij për të pastrur gjithë qënien time. Por sot me siguri të plotë mund të them se Jezus Krishti jeton në zemrën time përgjithmon. Dua Ti shërbej me jeten time duke ju bindur atij. Kështu do të doja t`ju inkurajoja të gjithëve për të marrë këtë vendim jetëndryshues.  Provoje edhe ti!  Nuk do të pendohesh.

News

deshmi

  • 1
  • 2
  • 3
Orkida

Orkida

12-12-2014 Hits:1028 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Atij i qoftë lavdia. (Leonardo Bux)

Atij i qoftë lavdia. (Leonardo Bux)

24-04-2016 Hits:697 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Katia L.

Katia L.

06-01-2017 Hits:565 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Style I Style II Style III