Menu
Tablet menu
A+ A A-

Të shpëtuar për të shërbyer Salvati per servire

Është një shoqatë jo fitimprurëse. " Të shpëtuar për të shërbyer"

Grupi i shërbimit operon ekskluzivisht në mënyrë vullnetare, duke bërë cdo gjë vetëm për Mbretërinë e Perëndisë dhe duke u bindur urdhërimit të Krishtit  "Dilni në mbarë botën dhe i predikoni ungjillin cdo krijese" (Marku 16:15) Bibla

News

Noa S.

Noa S.

08-11-2018

deshmi

  • 1
  • 2
  • 3
Kuptoja qe Zoti me donte (Emanuela B.)

Kuptoja qe Zoti me donte (Emanuela B.)

15-08-2015 Hits:1154 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Siguria ёshtё  vetëm në Jezus Krishtin    (Angela Fulgaro / Soccio)

Siguria ёshtё vetëm në Jezus Krishtin …

24-04-2016 Hits:919 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Salvatore Grossano

Salvatore Grossano

28-11-2014 Hits:1071 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Style I Style II Style III