Menu
Tablet menu
A+ A A-

Faqe ne Shqip

Weblink Kisha Ungjillore e Vellezerve Vlore

Nje kishe ne Vlore per Vloren

237

Weblink Glo Europe

Nje Organizate Misionare/Jave Misioni/Ungjillizim dhe Bashkpunim me Kishat

224

News

deshmi

  • 1
  • 2
  • 3
Katia L.

Katia L.

06-01-2017 Hits:488 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

David Soccio

David Soccio

19-02-2014 Hits:955 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Mauro Riontino

Mauro Riontino

14-10-2014 Hits:899 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Style I Style II Style III