Menu
Tablet menu
A+ A A-
Anzeige # 
Titel Zugriffe
Studim Biblik 2
2) Po vjen ora kur të gjithë ata që janë në varre, do ta dëgjojnë zërin e tij dhe do të dalin prej tyre; ata që kanë bërë të mira, në ringjalljen e jetës, dhe ata që kanë bërë të liga, në ringjalljen e dënimit.Gjoni 5,28-29 382
Si mund të arrij jetën e përjetshme? 527

News

deshmi

  • 1
  • 2
  • 3
David Soccio

David Soccio

19-02-2014 Hits:791 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Alkooli, droga dhe okultizmi ( Oliver Fischer )

Alkooli, droga dhe okultizmi ( Oliver Fischer )

17-09-2016 Hits:402 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

A ka njё Perёndi?    ( Jason )

A ka njё Perёndi? ( Jason )

13-06-2017 Hits:192 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

View e-Privacy Directive Documents

You have declined cookies. This decision can be reversed.

You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

Style I Style II Style III