Menu
Tablet menu
A+ A A-

Noeu dhe Historia e Vërtetë

kohën e Noeut, njerëzit merreshin me jetën e tyre të përditshme dhe nuk
mendonin për shkatërrimin e afërt. A jemi edhe ne, sikurse ata, duke i
injoruar paralajmërimet e gjykimit të ardhshëm të Perëndisë?

Bibla na jep shenja të qarta të ditëve të fundit. A e dinit që Shkrimi i Shenjtë thotë se ne do të shohim:
- Përdorim mospërfillës të emrit të Perëndisë
- Predikues të uritur për para dhe hipokrizi të tërbuar në kishën
- Luftëra dhe fjalë për luftëra
- Një pranim të homoseksualizmit
- Mohim për një përmbytje globale
Por sigurisht që asnjë njeri i arsimuar nuk mund të besojë që Noeu dhe arka
të kenë ekzistuar me të vërtetë. A nuk do të ishte e pamundur që të
futeshin miliona specie të kafshëve në një barkë? Dhe çfarë provash kemi
(nëse ka) për një përmbytje katastrofike botërore? Megjithëkëtë, çfarë
nëse gjithçka ndodhi saktësisht siç thotë Bibla? Çfarë do të thotë kjo?
Kush ishte Noeu dhe përse rrëfimi i mahnitshëm i jetës të tij lidhet
kaq shumë me ty në shekullin e njëzetë e një? Mos u kap në befasi. Koha
mund të jetë tepër e shkurtër. A do të jesh gati?

News

deshmi

  • 1
  • 2
  • 3
Anna Mangano

Anna Mangano

07-04-2017 Hits:341 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Marco Soccio

Marco Soccio

19-02-2014 Hits:933 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Jezusi më çliroi nga depresioni (Anna D.)

Jezusi më çliroi nga depresioni (Anna D.)

11-12-2016 Hits:409 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

View e-Privacy Directive Documents

You have declined cookies. This decision can be reversed.

You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

Style I Style II Style III