Menu
Tablet menu
A+ A A-
Anzeige # 
Titel Zugriffe
A duhet ta marrë mëkatin Seriozisht? 480
Noeu dhe Historia e Vërtetë 468
Dhurata më e madhe ! 532
7) Pa një udhëheqje lë urtë populli bie. Fjalët e Urta 11,14 682
6) Ejani të shikoni një njeri që më ka thënë gjithçka që kam bërë; vallë mos është ky Krishti? Dolën, pra, nga qyteti dhe erdhën tek ai. Gjoni 4,29-30 678
5) Zot, lëre edhe këtë vit, që po dha fryt, mirë; përndryshe, pasta] do ta presësh. Luka 13,8-9 633
4) Në rast se nuk e dëgjojnë, do të vdesin pa ardhur në vete. Jobi 36,12 660
3) Na mëso, pra, të numërojmë ditët tona për të pasur zemër të urtë. Psalmi 90,12 668
1) Shko me këtë fuqi që ke. Gjyqtarët 6,14 659
8) Vendose fatin tënd tek Zoti, ki besim tek ai. Psalmi 37,5 707

News

deshmi

  • 1
  • 2
  • 3
Ishte momenti të kthehesha te Zoti (Irene C.)

Ishte momenti të kthehesha te Zoti (Irene C.)

22-11-2015 Hits:661 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Dhimbja e vdekjes (Guido Fioretto)

Dhimbja e vdekjes (Guido Fioretto)

24-04-2016 Hits:562 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Kuptoja qe Zoti me donte (Emanuela B.)

Kuptoja qe Zoti me donte (Emanuela B.)

15-08-2015 Hits:810 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

View e-Privacy Directive Documents

You have declined cookies. This decision can be reversed.

You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

Style I Style II Style III