Menu
Tablet menu
A+ A A-
Anzeige # 
Titel Zugriffe
Dëshmi nga Giuseppe Longo Ish Deshmitarë i Jehovait 822
Të predikojmë Jezusin apo Jehovain? 716
Mesazhet subliminale dhe Dëshmitarët e Jehovait 726
Historia e Flixhanit te Vogel 563
Letra e Dashurisë së Atit Albanian Father's Love Letter 584
Jezusi me i madh se feja 617
Aranit Kola përshëndetje ne Dio ti cerca 674

News

deshmi

  • 1
  • 2
  • 3
Daniele D`Aversa

Daniele D`Aversa

06-11-2014 Hits:871 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Hapa gojёn  dhe me lot iu luta Zotit (Enza C.)

Hapa gojёn dhe me lot iu luta Zotit (Enza…

11-12-2016 Hits:493 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Style I Style II Style III