Menu
Tablet menu
A+ A A-

Cfarë besojmë ne?

Kisha e Krishterë Ungjillore e Vëllezërve nuk është një denominacion, por e përbërë nga besimtarë të thjeshtë në Perëndinë Atë dhe Zotin Jezu Krisht, të larë e pastruar nga gjaku i Krishtit, derdhur në kryq para 2000 vjetësh. Ne besojmë se Krishti themeloi kishën e Tij në tokë dhe dëshiron që ne ta vazhdojmë atë deri kur Ai të kthehet për ta marrë atë pranë vetes.

 Ne zbatojmë dy urdhëresat e Zotit Jezus:

Pagëzimin me zhytje nën ujë, i cili është simbol i vdekjes, varrosjes dhe ringjalljes së besimtarit me Krishtin.

Darkën e Zotit, e cila është shprehje e përbashkësisë së besimtarëve me njëri-tjetrin dhe me Zotin, por edhe një kujtesë se Krishti do të kthehet.

Duke qenë një kishë besnike e Zotit Jezus, përpiqemi me ndihmën e Frymës së Shenjtë të jemi të shenjtë dhe të zbatojmë të gjitha urdhërimet e Perëndisë. Edhe pse nuk ia kemi arritur qëllimit, ne mësojmë njëri-tjetrin të rritemi në njohjen e Perëndisë dhe ta nderojmë atë në çdo pikë të jetës sonë.

Pikat bazë të mësimit tonë, të cilat i gjejmë të qenësishme dhe të patjetërsueshme në Bibël, janë: Trinia, Hyjnia e Krishtit, mishërimi i Krishtit, vdekja dhe ringjallja e Krishtit, kthimi i Krishtit, frymëzimi dhe pagabueshmëria e Biblës, Fjala e Perëndisë, siguria e shpëtimit.

News

deshmi

  • 1
  • 2
  • 3
David Soccio

David Soccio

19-02-2014 Hits:880 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Giuseppe Longo

Giuseppe Longo

06-11-2014 Hits:841 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Katia L.

Katia L.

06-01-2017 Hits:411 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

View e-Privacy Directive Documents

You have declined cookies. This decision can be reversed.

You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

Style I Style II Style III