Menu
Tablet menu
A+ A A-

Alkooli, droga dhe okultizmi ( Oliver Fischer )

 

Kur isha 19 vjeç, në pranverën e vitit 2000, ndodhesha në një stacion të vogël Vogtland (Gjermani) dhe aty ishte një besimtar i ri, i cili shpёrndante fletushka në lidhje me temën e drogës dhe se si të liroheshe plotësisht. Isha duke ecur me miqtë e mi aty në stacionin dhe mora një fletushkё me vete në shtëpi. Kthimi im nё besim filloi pas leximit së asaj fletushke.

Kur isha 15 vjeç, fillova të merrja pjesë nё një grup që solli shumë ndryshim në jetën time. Në shkollë shkoja shumё keq. Takohesha me shokët e mi në një fabrikë të vjetër për të pirë alkool, konsumuar drogë, pёr tё pirё duhan hashash dhe praktikuar okultizmin. Policia më njihte shumë mirë. Ishte vdekja e një mikut tim qё mё bёri tё reflektoja, brenda meje nuk ishte e qetë. Isha i zhgënjyer, i trishtuar, nuk mundesha mё! Një ditë u vura nё kërkim tё Perëndisё. Pasi lexova fletushkёn qё fliste për drogёn, doja të dija më shumë dhe kam shkruar direkt nё adresën qё tregohet prapa saj. Pas disa ditësh mora njё literaturë tjetër të krishterë. Një ditë u mbylla në banjo, u gjunjёzova pёr të kërkuar Zotin.

Ndjeva diçka ndryshe në jetën time, rrëfeva mëkatet e mia Jezus Krishtit. Pas disa orësh fillova tё ndieja probleme. Nuk arrija tё përqendrohesha dhe kisha vështirësi për t'u lutur.

Dëgjova një zë që më thoshte: Ti mё përket mua.! Nuk mund të largohesh kёshtu.!

U kujtova që disa vite më parë nën efektin e drogës i kisha shitur shpirtin djallit. Isha i paralizuar nga frika, por mora forcё edhe thërrita në emër të Jezus Krishtit: "MЁ LER TЁ LIRЁ" dhe kështu ndodhi, sepse Jezusi është më i fortë, me Të kemi fitoren.

Sot unё jam i lirë, falë Zotit, dhe gjithashtu hoqa dorё nga pirja e duhanit.

Lutja ime është që miqtë e mi tё mund të njohin Jezusin i cili ka vdekur për ta.

 Oliver Fischer

 

News

deshmi

  • 1
  • 2
  • 3
David Soccio

David Soccio

19-02-2014 Hits:880 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Kuptoja qe Zoti me donte (Emanuela B.)

Kuptoja qe Zoti me donte (Emanuela B.)

15-08-2015 Hits:809 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

 Daniel Arcuri.

Daniel Arcuri.

13-07-2015 Hits:710 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

View e-Privacy Directive Documents

You have declined cookies. This decision can be reversed.

You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

Style I Style II Style III