Menu
Tablet menu
A+ A A-

U përpoqa ti jepja fund ditëve të mia.(Pina)

Jam rritur në një familje katolike, në Itali. Nuk ishim të pasur, por ishim të rrethuar me dashuri dhe dinim të gëzoheshim me atë që kishim. Në moshën 17 vjeҫare, shkova për të jetuar në Zvicër me prindërit e mi. Personi i cili na dha shtëpinë me qera ishte një besimtar. Ky ishte kontakti im i parë me Ungjillin. Katër vjet më vonë, u trasferuam në Belgjikë. Takova bashkëshortin tim, me të cilin për fat të mirë kam jetuar e lumtur për tridhjetë e një vite. Kemi pasur katër fëmijë: tre vajza dhe një djalë. Për fat të keq vdekja e burrit tim më rrëzoi shumë poshtë dhe për tri herë u përpoqa t'i jap fund jetës sime. Pas dy vitesh, kam takuar miqtë e vajzës sime, të cilët më kishin folur rreth Jezus Krishtit dhe, duke parë dhimbjen time, thanë se do të luteshin për mua. Fillova të shkoja në kish dhe lexoja Biblën. Kam pritur plot katër vjet që të isha plotësisht e sigurt, para se të pagëzohesha. Tani unë jam pjesë e popullit të Perëndisë dhe falënderoj Jezusin që më shpëtoi. Është pikërisht me anë të sprovave dhe vuajtjeve që kam mësuar të rritem në marrëdhënien time me Perëndinë dhe për të dëshmuar besimit tim. Pina (Belgjikë)

News

deshmi

  • 1
  • 2
  • 3
Daniele D`Aversa

Daniele D`Aversa

06-11-2014 Hits:848 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Salem Ish Musliman

Salem Ish Musliman

15-11-2014 Hits:833 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

Orkida

Orkida

12-12-2014 Hits:920 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

View e-Privacy Directive Documents

You have declined cookies. This decision can be reversed.

You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

Style I Style II Style III