Menu
Tablet menu
A+ A A-

Tavolina e librit

"Tavolina e librit" është një vepër e Kishës së Krishterë Italiane në Mannheim/Ludwigshafen, e hapur fillimisht në Ludwigshafen dhe më pas në 14.04.2012 Mannheim.

Ky aktivitet bëhet rreth një herë në dy javë afër Wasser Turm në Mannheim, përmes kësaj vepre ne arrijmë të flasim me njerëzit për Jezus Krishtin i cili vdiq për mëkatet tona. Ai vdiq, por u ringjall të tretën ditë sepse vdekja nuk mund të mbante krijuesin e saj Atë që bëri qiellin dhe tokën.

"Jezusi jeton" është motoja jonë.

Jezusi është i gjallë,dhe për këtë duam që të gjithë njerëzit të mund ta njohin Atë si të vetmin që fitoi përmbi vdekjen dhe si të vetmin person që mund të fali mëkatet dhe të dhurojë jeten e përjetëshme të gjithë atyre që besojnë në emrin e Tij. 

Ai tashmë bënë pjesë në jetën tonë sepse ndryshoi zemrën, mendjen dhe gjithë qënien tonë.

Jezusi të do dhe dëshiron që të dhurojë edhe ty faljen e mëkateve, duke të falur një paqe të përsosur dhe jetën e përjetëshme së bashku me Të.

Ne jemi këtu, në Mannheim, për të dhuruar ty një Bibël, një kalendarë të krishterë dhe shumë libra të tjerë që do të të ndihmojnë të njohësh më mirë Jezus Krishtin. Jemi këtu për të folur me ty dhe për tu dhënë përgjigje pyetjeve të tua.

News

deshmi

  • 1
  • 2
  • 3
Alkooli, droga dhe okultizmi ( Oliver Fischer )

Alkooli, droga dhe okultizmi ( Oliver Fischer )

17-09-2016 Hits:488 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

David Soccio

David Soccio

19-02-2014 Hits:880 Dëshmi Samuel Soccio - avatar Samuel Soccio

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

View e-Privacy Directive Documents

You have declined cookies. This decision can be reversed.

You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

Style I Style II Style III